Σπορθηκε καρπούζι

Όταν έκοψα για πρώτη φορά σε αυτό το καρπούζι, φοβόμουν λίγο – έχει μαύρα πράγματα σε αυτό;! Ω όχι, είναι μόνο σπόροι. Εντάξει περίμενε. Σπόροι;! Γιούχα.

Μην ανησυχείτε ότι θα φάω ακόμα το όλο θέμα (σπόρους και όλα) μέχρι την Παρασκευή την Τετάρτη.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

High Achiever – καλή αναθεώρηση βιβλίου ακρόασης
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη ανασκόπηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου ναρκωτικού. Διαβάστε από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
09:42

Ζω
00:00
08:21
06:12

Δεν μπορώ καν να σας πω την τελευταία φορά που πήρα ένα καρπούζι με σπόρους. Δεν είναι όμως περίεργο;

Έδειξα να δουλέψω σήμερα το πρωί φωτεινό και νωρίς και αποδεικνύεται ότι είχαν τη στροφή μου λάθος στο βιβλίο;! Δεν πρόκειται να πάω μέχρι τις 3:30 μ.μ. Τι προτομή.

Έτσι, έτρεξα μια γρήγορη δουλειά και γύρισα πίσω στο σπίτι για να κάνω το blog. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχω έναν τόνο ηλεκτρονικών μηνυμάτων που συσσωρεύονται επίσης!

Το μεσημεριανό γεύμα ήταν σαλάτα γεμάτη με ρεβίθια, λίγα κοτόπουλα χωρίς κοτόπουλο και φιστίκια.

Απλό και ικανοποιητικό.

Αυτή η σαλάτα είναι η αγαπημένη μου, αλλά εξακολουθώ να ονειρεύομαι ότι ο τόνος ξεπέρασε το Cobb από χθες … (Nataliedee.com)

Ο Ben και εγώ πρόσφατα αποφασίσαμε να φτάσουμε σε ένα κομμάτι με έναν πραγματικό προϋπολογισμό. Ο νέος προϋπολογισμός μας είναι αρκετά μεγάλος σε σύγκριση με πολλά άλλα στο blogworld (100 την εβδομάδα για 2 άτομα). Αλλά θεωρώντας ότι είμαι νέος σε αυτό το όλο θέμα, ανακάλυψα τρόπους για να σώσει.

Έχω ξεκινήσει τον προγραμματισμό γεύματος, ώστε να μπορώ να φτιάξω μια λίστα παντοπωλείων και (προσπαθήστε να) κολλήσετε σε αυτό!

Είμαι επίσης σημαντικός για το “Specials του Manager” και έκανα 2 μεγάλα αποτελέσματα σήμερα! Αυτό θα είναι δείπνο. Εντάξει, όχι μόνο αυτό – αλλά αυτά θα αποτελούν τα κύρια συστατικά. Η λήψη υλικών προς πώληση με κάνει ευτυχισμένο.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.