Αρχάριος και υψηλές δόσεις γιατί;

από τον Cade Thomas

Μερικοί bodybuilders (χρησιμοποιώντας τον όρο χαλαρά) θέλουν να αναπτυχθούν, μερικοί bodybuilders θέλουν να πάρουν άπαχο, μερικοί bodybuilders θέλουν να διατηρήσουν, και μερικοί bodybuilders θέλουν απλώς να πάρουν ναρκωτικά. Θα μπορούσατε σίγουρα να πείτε ότι όλοι οι ενισχυμένοι bodybuilders επιλέγουν να πάρουν ναρκωτικά και αυτό είναι σωστό. Ο λόγος που διαχωρίσαμε τη λήψη φαρμάκων από τους πραγματικούς στόχους που σχετίζονται με το σώμα τους, είναι ότι μερικοί φαίνονται πραγματικά επικεντρωμένοι στο πόσα MG των ναρκωτικών μπορούν να πάρουν ανεξάρτητα αν θα ωφελήσουν τη σωματική τους διάπλαση.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλός μου όταν πρόκειται για την εξέλιξη είναι να επισημάνω μια βραχυπρόθεσμη αποστολή (προσθήκη μεγέθους, να χάσω λίπος κ.λπ.) και στη συνέχεια να κατασκευάσω το πιο αποτελεσματικό σχέδιο για να φτάσω εκεί … ενώ εξετάζει επίσης τους μακροπρόθεσμους στόχους και βεβαιωθείτε ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ Τώρα δεν θα με δαγκώσει στον κώλο κάτω από το δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δομήσετε ένα καθεστώς διατροφής και συμπλήρωσης που θα σας εισέλθει προς το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε μέρα και δεν θα κάνετε πια ή λιγότερο από ό, τι απαιτείται.

Δεν είμαι εδώ για να υπονοώ ότι κάποιος μπορεί να ανατινάξει τα 200mgs της δοκιμής εάν η διατροφή και η εκπαίδευσή τους είναι μέχρι το ταμπάκο, αυτό πραγματικά θα σας φτάσει μέχρι τώρα (όχι μακριά), αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι στο bodybuilding Ο κόσμος είτε συνταγογραφεί ύποπτα χαμηλές δόσεις είτε έχουν μηδενικές ευχές για το σώμα τους και πιστεύουν ότι περισσότερο είναι πάντα καλύτερο.

Τι κάνει κάποιον με μικρή εμπειρία στο γυμναστήριο να θέλει να πάρει περισσότερα φάρμακα από ό, τι χρειάζονται; Ψυχολογικά μου φαίνεται πολύ περίεργο ότι κάποιος που θα μπορούσε να σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε 400-500mg συνδυασμένου ΑΑ θα ήθελε να τρέξει 800mgs δοκιμής και 600mg εβδομαδιαίας DECA συν 50mg dbol την ημέρα. Εάν υποθετικά πήραμε το ίδιο άτομο και τους κλωνοποιήσαμε και στη συνέχεια κάποιος έκανε 3 μικρούς κύκλους ότι κάθε πυραμίδα επάνω και στη συνέχεια έφτασε τα 1,5 γραμμάρια ίσως σε 2 χρόνια γύρω από τον κύκλο 4 ή 5 και τα συγκρίθηκε με κάποιον που έκανε 1,5 γραμμάρια για 4 κύκλους και έμεινε Εκεί (και οι δύο έρχονται για το ίδιο χρονικό διάστημα κ.λπ.), θα δούμε πραγματικά μεγάλη διαφορά; Εκτός από τη συνολική ποσότητα των χρησιμοποιούμενων φαρμάκων (ή σπατάλησε) φυσικά.

Ξέρω ότι η απάντηση είναι αμφισβητήσιμη, αλλά πραγματικά αισθάνομαι ότι η λήψη αρκετά για να σημειώσει σταθερή πρόοδο είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε. Αυτός ο αριθμός πρόκειται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια του χρόνου σας χρησιμοποιώντας και αισθάνομαι ότι είναι εξαιρετικά ανώριμο για να αρνηθείτε τον εαυτό σας από εύκολα κέρδη από ελάχιστα συμπληρώματα.

Η εμμονή μερικές φορές φαίνεται να είναι ένα φετιχισμό των ναρκωτικών ακόμη περισσότερο από ό, τι με τους μυς. Είναι σαν να φέρνεις έκσταση, κοκαΐνη, βότκα και LSD στο πρώτο σας πάρτι αντί για μερικές μπύρες. Το λυπηρό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους καίγονται και εξαφανίζονται από το γυμναστήριο εντελώς, και στη συνέχεια αφήνονται με επίπεδα ορμονών που δεν είναι ένα διασκεδαστικό αναμνηστικό από έναν τρόπο ζωής που δεν ακολουθείτε πια.

Γίνονται ολοένα και περισσότερες ενδείξεις ότι το σώμα σας θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει υψηλότερες δόσεις, όσο μεγαλύτερη παραμένει και η πιο εμπειρία χρήσης που έχουν, μέσω της αύξησης των υποδοχέων ανδρογόνων. Αυτό θα εξηγούσε σίγουρα γιατί ένας αρχάριος σε 1 γραμμάριο εργαλείων ίσως να μην φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό από έναν αρχάριο σε 300mgs. Δυστυχώς, αυτές οι πληροφορίες και τα ανεκδοτικά στοιχεία δεν αρκούν για να σταματήσουν οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους να φορτώσουν τα πράγματα και να σπαταλούν τα χρήματά τους. Συνήθως, ο τύπος του ατόμου που βιάζεται οι δόσεις είναι επίσης το ίδιο άτομο που πέφτει εντελώς από την εκπαίδευσή του και δεν μπορεί να διατηρήσει οποιαδήποτε μορφή διατροφής όλο το χρόνο.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ύπαρξη βαρύτερων κύκλων εργαλείων σε ορισμένες χρονικές στιγμές στην καριέρα σας στο bodybuilding, αλλά να τους εξοικονομήσετε όταν χρειάζονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.