Τα καλύτερα νέα προϊόντα από την Expo West

Γεια σας! Το Fateral Products Expo είναι σημαντική ακόμη και στο συνεδριακό κέντρο Anaheim. Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση φυσικών, βιολογικών και υγιεινών προϊόντων στον κόσμο που διαθέτει πολυάριθμα τρόφιμα, ποτά, γοητεία καθώς και επιλογές στο σπίτι. Υπάρχουν διαλέξεις από τους ηγέτες της αγοράς, ειδήσεις σχετικά με τις προόδους στον κλάδο, τους διασκεδαστικούς εορτασμούς, ωστόσο το πιο θρυλικό μέρος είναι η έκθεση όπου αμέτρητοι πωλητές μοιράζονται πληροφορίες καθώς και δείγματα για τα προϊόντα τους.

Τυχερός για μένα είμαι σε απευθείας σύνδεση πολύ κοντά στο Anaheim (είμαι στο South Orange County), οπότε ήταν μια γρήγορη προσπάθεια να περάσω την ημέρα στο Expo. Υπάρχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο εδώ, καθώς και ένα από τα πρώτα αφορά τους ανθρώπους που ρωτούν είναι «Πού βρίσκεστε;» Όταν μιλάμε για το πού πωλούνται τα προϊόντα.
Τα νεότερα μου βίντεο

Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
Γρήγορο σεμινάριο του κατώτερου σώματος για τους δρομείς προπόνηση και κινήσεις. Αυτό περιλαμβάνει:
Σούμο κατακαταβολία
Αντίστροφη βύθιση – Δεξιά
Αντίστροφη βύθιση – Αριστερά
Πλευρική Lunge – Καλύτερο
Πλευρική Lunge – Αριστερά

Αποκτήστε το ημερολόγιο προπόνησης αυτού του μήνα για δρομείς τώρα στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 9 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6
01:19

Ζω
00:00
08:21
03:09

Μίλησα με τους τόνους των ανθρώπων, καθώς και είδα πολλά νέα υγιεινά τρόφιμα καθώς και προϊόντα γοητείας. Απλώς θα μοιραστώ τα αγαπημένα μου σήμερα. Ήταν πραγματικά δύσκολο να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα όμως – ό, τι είδα ή προσπάθησα να έχει κάτι εξαιρετικό να προσφέρει, εξαρτάται απλώς από αυτό που ορίζετε ως «υγιεινό» καθώς και ό, τι απαιτείτε στο σώμα / τη ζωή σας.

Τα πιο σημαντικά πρότυπα φαίνεται να είναι:

Κουρκούμη. Αυτά τα πράγματα προστίθενται σε ό, τι από τη σκόνη πρωτεΐνης έως τις tortillas.

Παλαιό. Έχοντας «εν κινήσει» Παλαιό επιλογές είναι δύσκολη, ωστόσο, υπήρχε ένα μεγάλο μέρος του βοείου κρέατος / πουλερικών / χοιρινού κρέατος.

Χωρίς γλουτένη. Η γλουτένη εντελώς ελεύθερη είναι ακόμα πολύ εμφανής, καθώς υπήρχαν τόνοι ψωμιού / δημητριακών / granola μπαρ που είναι χωρίς γλουτένη. Το μεγάλο πράγμα είναι ότι δοκιμάζουν πολύ περισσότερο καθώς και πολύ περισσότερο σαν το πλήρες ψωμί της γλουτένης (το οποίο χρησιμοποιείται για να είναι δύσκολο να βρεθεί).

Μη τοξικά καλλυντικά καθώς και προμήθειες καθαρισμού.

Μιλώντας για κουρκούμη … Δοκίμασα αυτά τα tortillas από ένα βαθμό βιολογικά τρόφιμα. Έχουν μια βλαστοκύτταρα Tumeric Tortilla που είναι καλή. Έχει γεύση ακριβώς όπως μια «κανονική» τορτίγια, καθώς και ένα μεγάλο μασώμενο σε αυτό.

Πρώτον – πρέπει να δώσω μια τεράστια φωνή στο Hyland’s! Η ομάδα του Hyland είναι ο χορηγός μου για τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, καθώς δεν μου συνέβη καν ότι θα ήταν στο Expo West!

Περπατούσα, καθώς και το λογότυπό τους έβγαλε το μάτι μου. Σταμάτησα καλύτερα μπροστά από το περίπτερο καθώς και είπε: “Ahhh! Αυτό είναι φοβερό! Δεν περίμενα να δω τον Hyland’s !!! “… σε συνολικούς ξένους. Οι δύο στο μπροστινό μέρος του έργου του περίπτερο για το Hyland, ωστόσο, δεν συνεργάζονται με τον εαυτό σας, ανακαλύψτε την ομάδα της επιφάνειας σας καθώς και δεν είχε ιδέα ποιος ήμουν. Χα! Τους εξήγησα ότι είμαι στην ομάδα καθώς και τότε είχε νόημα (κατάλαβαν το έργο).

Εντάξει… Επιστροφή στην έκθεση…

Το πολύ καλύτερο τσιπ…

Η ισχύς ισχύος μεταβάλλει μερικές από τις πρωτεϊνικές σκόνες τους καθώς και τις πρωτεϊνικές ράβδους.

Το άρεσε από το kashi…

Ο ζωμός των οστών είναι μια ακόμη τεράστια προσφορά. Συνεχίζω να ακούω για τα οφέλη για την υγεία και την ευεξία – συμπεριλαμβανομένου ενός podcast, όπου ένας γιατρός που βασίζεται κυρίως στο φυτό μίλησε πραγματικά.

Δοκίμασα το ζωμό των οστών του Ειρηνικού καθώς και είναι καλό. Είναι ακριβώς όπως το πόσιμο απόθεμα πουλερικών.

Τα καρύδια είναι άξια μιας έκθεσης όλα τα δικά τους. Ή ίσως θέλω απλώς μια τεράστια γιορτή με εσάς και εσείς, καθώς και με όλη την επιχείρηση βουτύρου με καρύδια σε μια σημαντική αίθουσα συνεδριάσεων. Όπως και τότε θα δοκιμάσουμε όλα αυτά, καθώς και θα τα βαθμολογούμε, καθώς και το blog γι ‘αυτό, ώστε όλοι να καταλαβαίνουν ποιες είναι αξίζει τον κόπο τους, καθώς και το κόστος. Ποιος θέλει στο Nut Butter Expo West;!

Είμαι οπαδός όλων των πραγμάτων φυστικοβούτυρο, βούτυρο αμυγδάλου, βούτυρο σπόρου ηλίανθου. Ωστόσο, πρέπει να δηλώσω αυτό που ήμουν πολλοί ενθουσιασμένοι είναι το κολοκύθα γεύση φυστικοβούτυρο από φυστικοβούτυρο & Co. Αυτό είναι συνήθως ένα εποχιακό προϊόν, ώστε να κρατήσει ένα μάτι έξω για το φθινόπωρο.

Και ήμουν ενθουσιασμένος που έβλεπα μία ακόμη μία από τις προτιμώμενες εταιρείες μου, Sabra. Υπήρχαν δείγματα του οργανικού χούμους που προσφέρθηκαν με τσιπ Pita της Stacy. Αυτό ήταν ένα ακόμα τυχαίο κηλίδωμα επειδή δεν είχαν ένα αφοσιωμένο περίπτερο, ωστόσο τίποτα δεν πηγαίνει πολύ καλύτερα με τα τσιπ Pita από το Sabra, οπότε έπρεπε να γίνει.

Μου αρέσουν οι μπάρες αναζήτησης, ωστόσο τα σκούρα μπαρ Nugo είναι επίσης εξαιρετικά. Το φινίρισμα μαύρης σοκολάτας είναι νόστιμο καθώς και παρακμιακό.

Πίνω τσάι καθημερινά, καθώς εξακολουθούν να μοιάζουν με ουράνια καρυκεύματα. Η Sangria Zinger μπορεί να είναι κανονική το καλοκαίρι!

Γλουτένη εντελώς δωρεάν cupcakes καθώς και ντόνατς…

Αυτός ο άνθρωπος προωθούσε το ταξίδι στο πεδίο βόειο κρέας. Δεν έβλεπα το περίπτερο τους, ωστόσο περπατούσε, καθώς έπρεπε να πάρω μια φωτογραφία.

Το καλύτερο προϊόν όλων των εποχών από την Expo West πρέπει να είναι οι άνθρωποι τζίντζερ. Ναι, είμαι εν μέρει το δηλώνω ότι είμαι ένα τζίντζερ persγια τον εαυτό μου. Ωστόσο, τρώω πραγματικά τους ανθρώπους με τζίντζερ πριν τρέχουν αρκετά συχνά.

Και εξυπηρετούσαν μπύρα τζίντζερ. Γεια σας, παρακαλώ. Δεν μου αρέσει η μπύρα, ωστόσο μου άρεσε πραγματικά η μπύρα τζίντζερ. Είναι είτε η 10η μου καθαρή μιλώντας, καθώς και πραγματικά απαιτεί ένα ποτό είτε είναι φοβερό. Θα ψηφίσω ότι είναι αξιοσημείωτο, καθώς θα το αγοράσω για να φτιάξω τη Μόσχα Mules ASAP.

Δεν ήμουν εκεί για ευχαριστημένη ώρα, έτσι έχασα τα μουλάρια της Μόσχας, οπότε πρέπει να τα δοκιμάσω στο σπίτι. Είναι για μια μεγάλη αιτία. (Η ευτυχία μου. Αυτή είναι μια μεγάλη αιτία.)

Και πρέπει να δοκιμάσετε τις πολύ νέες μπάρες clif. Μου αρέσουν τα clif bars, καθώς πρόσφατα δοκιμάστηκαν πρόσφατα τα «νέα» μπαρ βουτύρου.

Λοιπόν, περπάτησα όσο το περίπτερο που πιστεύει ότι είχα ήδη δοκιμάσει, ωστόσο, ήθελα να απολαύσετε μια λυρίδα επειδή είναι φοβερό. Αποδεικνύει ότι έχουν μια σειρά από νέες γεύσεις – συμπεριλαμβανομένων νέων καρυδιών βούτυρο γεμάτο μπαρ.

Υπάρχουν καινούργιες μπάρες Clif Z για νέους.

Υπάρχει ένα μπαρ με φυστικοβούτυρο μπανάνας καθώς και ένα αλατισμένο καραμέλα. Συμβουλή: Βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 22 δευτερόλεπτα (ή παρόλα αυτά μακρύς το φούρνο μικροκυμάτων σας παίρνει για να το κάνει ζεστό).

Στην ταξινόμηση γοητείας δεν έχω προτιμάται #1 επειδή εξακολουθώ να ελέγχω αυτό το στοιχείο της υγιεινής διαβίωσης. Μόλις πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ τα προϊόντα Counter Charm για αντηλιακό, καθώς και μερικές από τις προσφορές καλλυντικών τους (το χείλος τους είναι αυξημένο είναι το αγαπημένο μου).

Το δέρμα σας είναι το πιο σημαντικό όργανο σας, έτσι αυτό που βάζετε είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που βάζετε στο σώμα σας. Κάνω ελάχιστες τροποποιήσεις εδώ, καθώς και εκεί για να πάρω πολύ καλύτερα γι ‘αυτό. Η επόμενη προσπάθειά μου μπορεί να αλλάξει το αποσμητικό μου. (Στοίχημα είστε ενθουσιασμένοι για ενημερώσεις σχετικά με το πόσο βρωμίζω.)

ΤΕΛΟΣ παντων. Ήταν μια έκρηξη, καθώς είμαι ενθουσιασμένος για όλα τα νέα προϊόντα που είδα καθώς και προσπάθησα να βγούμε στην αγορά.

Ερώτηση: Τι θα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για να δοκιμάσετε;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Υγιεινές προτάσεις πρωινού καθώς και γιατί οι πίνακες τυριών είναι οι καλύτερες

Υγιεινές προτάσεις πρωινού καθώς και γιατί οι πίνακες τυριών είναι οι καλύτερες

Προτάσεις για να κάνετε ένα υγιεινό πρωινό γρήγορα. Ακριβώς πώς να φτιάξετε ένα τυροκομείο. Γνήσιες συνταγές γάλακτος της Καλιφόρνια καθώς και προτάσεις για υγιή μήτρα

Τα αγαπημένα του προϊόν μαλλιών μου

Τα αγαπημένα του προϊόν μαλλιών μου

Τέλος, σας φέρνοντας τα προτιμώμενα προϊόντα μαλλιών μου! Αυτό είναι ένα από τα πολλά μου ζητούμενα βίντεο !! Έτσι μοιράζομαι αυτό που χρησιμοποιώ

Ευχαριστημένη Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας από την Περιφερειακή Μονικό σας

Ευχαριστημένη Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας από την Περιφερειακή Μονικό σας

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας από τον συγγραφέα blog Monica Olivas. Η ιστορία της θεραπείας μου με θετικότητα του σώματος καθώς και podcast με Cris

Οι καλύτεροι αγώνες του έτους, που τρέχουν καθώς και συνταγές!

Οι καλύτεροι αγώνες του έτους, που τρέχουν καθώς και συνταγές!

Ακριβώς πόσο πολλά μίλια έτρεξα φέτος. Οι καλύτεροι αγώνες καθώς και οι προτάσεις που τρέχουν όλα σε μία θέση! Επιθεωρήστε τον αριθμό των συνολικών μιλίων καθώς και το Calo

Οι καλύτερες υγιείς έμποροι του Joe’s Pumpkin Seasonal Food Choices

Οι καλύτερες υγιείς έμποροι του Joe’s Pumpkin Seasonal Food ChoicesΤο καλύτερο υγιές έμπορο Joes Pumpkin Foods. Επιθεωρήστε αυτό το στρογγυλό επάνω από τα κορυφαία εποχιακά τρόφιμα από το TJ’s Like Pecan Pumpk

Το καλύτερο από τα φυσικά προϊόντα Expo Influencer Favorites καθώς και υγιεινά τρόφιμα bingo

Το καλύτερο από τα φυσικά προϊόντα Expo Influencer Favorites καθώς και υγιεινά τρόφιμα bingo

Γειά σου! Το Fateral Products Expo (γνωστός και ως #expowest στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης) ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Anaheim, CA. Είναι ένα σημαντικό συνέδριο

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.