Δευτέρα Munchies

Μια ολόκληρη μέρα τρώει όλα μαζί.

Εκτέλεση: 4 μίλια από μια ατυχή προσπάθεια επαναλήψεων
Τα τελευταία μου βίντεο

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
12:07

Ζω
00:00
08:21
14:26

Πρωινό: Έκανα μια νύχτα βρώμης τυριού Cottage.

Δεν βγήκαν καταπληκτικά, γι ‘αυτό θα σας αφιερώσω τη συνταγή.

Έπεσα τον Matt στο στρατόπεδο του μετά το πρωινό. Πηγαίνει σε ένα εξαιρετικά φοβερό στρατόπεδο Explorer Ocean. Είμαι μια τεράστια κοιλιά ζελέ πάνω από αυτό.

Επέστρεψα στο σπίτι για να δουλέψω καθώς και πεινά τα μέσα του πρωινού.

Αυγό patty με κέτσαπ

Γεύμα: Έχω ικανοποιήσει την Tina για μεσημεριανό γεύμα. Ζει στη Βοστώνη, καθώς και εγώ σε απευθείας σύνδεση μέθοδο εδώ, έτσι δεν μπορούσα να περάσω τη δυνατότητα να την δω για άλλη μια φορά, ενώ βρισκόμασταν στην ίδια ακτή!

Πήγαμε στο ξύλο του Sharky τερματίστε τη σχάρα. Ήταν χρόνια από τότε που ήμουν εδώ, καθώς δεν αναγνώρισα εκεί, τόσες πολλές υγιεινές επιλογές!

Salsa Bar Happiness.

Χολούλα <3 Παραγγείλαλα μια σαλάτα σολομού. Ήταν deelish! Ήταν ένα φανταστικό γεύμα μέχρι να καθαρίσουμε το τραπέζι, καθώς είδα ότι έβγαλα ένα εισιτήριο! Έτρεξα έξω, ωστόσο ήταν τόσο αργά. Η γ * λέξη. Αλλά δεν είναι συχνά ότι έχω να γευματίσω με έναν φίλο καθώς και να κάνω παρέα με το κομμάτι μου, για να βεβαιωθώ ότι αυτό δεν θα είναι η καθοριστική στιγμή της ημέρας μου. Δυστυχώς, έπρεπε να μειώσω την Tina στο τερματικό πτήσης μετά το μεσημεριανό γεύμα. Τα λέμε αργότερα! Όταν πήρα σπίτι, είχα μισό πρωτεϊνικό μπαρ (επειδή έφαγα το άλλο μισό χθες). Λίγο αργότερα άρχισα να μπερδεύω για ένα σνακ. Ένα μπολ με λίγα κομμάτια, θα τηλεφωνήσουμε αυτό το σπουδαίο πράγμα. Έχω επιλέξει το Matt γύρω στις 4μμ, καθώς και είχε κάποιο σέλινο καθώς και το hummus ενώ εργαζόμουν για μια ακόμη ώρα. Τελικά το αποκαλούσα μια μέρα καθώς και τον Matt καθώς και περπάτησα για να στοχεύσουμε για να ανταλλάξω κάτι. Από τότε που ανταλλάσσω ένα φόρεμα αγόρασα ένα πορτοφόλι. Ακόμα και ο Steven Trade, σωστά; Δείπνο Περιμένετε, προσθέστε κέτσαπ. Επιδόρπιο. Πλήθος. Το τέλος. Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.