Τύπος αξιολόγησης αγώνα ακριβώς πώς να αξιολογήσετε την απόδοσή σας σε έναν αγώνα καθώς και να ανακαλύψετε από αυτό.

Χαίρετε! Ξεκίνησα τη μέρα μου με ένα εξαιρετικά απλό τρέξιμο για να δω ακριβώς πώς αισθάνονται τα πόδια μου. Το ανέφερα αυτό στην ανακεφαλαίωση των αγώνων μου, ωστόσο ένιωθα σαν «πόδια μολύβδου» κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παραδόξως, είμαι εντάξει σήμερα, ωστόσο πιστεύω ότι θα πάρω μια ολόκληρη εβδομάδα μακριά για να δώσω πραγματικά τον εαυτό μου πολύ χρόνο για να επαναφορτίσω.

Πρωινό-Συνδυάσαμε τα συνηθισμένα μου αυγά με το Avocad Toast!
Τα τελευταία μου βίντεο

Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
Και εδώ είναι ένα νέο βίντεο με μια γρήγορη ανασκόπηση 3 podcasts που άκουσα χθες.
Podcasts relapped:

Το Drama Club – Απρίλιος 2018 επεισόδιο σχετικά με τη Monica Lewinsky καθώς και το επεισόδιο του Ιουλίου 2018 για τον Conan O’Brien καθώς και τη δούκισσα της Υόρκης Fergie. συναρπαστικά πράγματα!

Το πρωί Toast Podcast – το σημερινό επεισόδιο για τα καυτά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του E! Δήλωση ειδήσεων ότι η εκπομπή θα ακυρωθεί πλήρως (οι χρόνοι έχουν αλλάξει λίγο τελευταία, ωστόσο τώρα έχει τελειώσει).

Juicy Scoop με Heather McDonald – Συνέντευξη με τον Captain Sandy από κάτω από το κατάστρωμα Μεσόγειο

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6
01:19

Ζω
00:00
08:21
07:26

Τρέξιμο – εντάξει. Δεν είμαι σούπερ «τύπου Α». καθώς και δεν έχω εκπαιδευτεί σύμφωνα με ένα σχέδιο μισού μαραθωνίου / μαραθωνίου πρόσφατα. Αν δεν ήταν για την αλήθεια ότι μου αρέσει να τρέχω, πιθανότατα θα περάσω όλο το χρόνο μου βλέποντας την τηλεόραση αλήθειας καθώς και να τρώω fro-yo. Chillin.

Αλλά, καταλαβαίνω ότι πολλοί δρομείς είναι σούπερ αριθμοί οδηγούνται. καθώς και πολλοί είναι ανταγωνιστικοί είτε με τον εαυτό τους είτε με άλλους τυχαίους ξένους σε έναν αγώνα. Μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να φωνάξουν “να το πιπιλίζουν!” Για μένα καθώς με περάσετε σε έναν αγώνα. Δεν ανησυχώ για αυτό.

Δεν καταλαβαίνω τι κάνω εδώ, ωστόσο δεν μοιάζει να τρέχει.

(Σας ευχαριστώ Shane για αυτές τις φωτογραφίες μου καθώς και SR κοντά στην επιφανειακή γραμμή του μαραθωνίου OC !!!)

Το θέμα είναι ότι πήρα αυτή την ιδέα για πολύ καιρό πίσω, ωστόσο δεν το έκανα ποτέ από τότε που είμαι ο χειρότερος. Ωστόσο, αυτός ο τύπος αξιολόγησης του αγώνα είναι μια φανταστική μέθοδος για την αξιολόγηση ακριβώς πώς κάνατε σε έναν αγώνα καθώς και να ανακαλύψετε από αυτό.

Είναι σημαντικό να μην είσαι τρελός για τον εαυτό σου μετά από έναν αγώνα (ή οποιαδήποτε στιγμή!), Ωστόσο, χρησιμοποιήστε τα μεγάλα και φτωχά γεγονότα για να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Ο στόχος σας μπορεί να είναι να…

“PR στη διασκέδαση!”, Κτυπήστε την προηγούμενη φορά σας, τρέξτε χωρίς να σταματήσετε, να πληρούν τις προϋποθέσεις για τον μαραθώνιο της Βοστώνης, όχι πτώση, συνολικά μια νέα απόσταση …

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ανησυχίες για την αξιολόγηση της φυλής σας. Εκτός από το να έχετε κατά νου ότι είστε απίστευτοι για να τρέξετε στην πρώτη θέση. Κεραία.

Έντυπο αξιολόγησης αγώνα

Αφού έχετε ανακτήσει φυσικά καθώς και ψυχολογικά από τον αγώνα συμπληρώνουν αυτό το χαρτί καθώς και να το χρησιμοποιήσετε για να προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα σας.

Τύπος αξιολόγησης αγώνα – για οποιοδήποτε είδος απόστασης. <- Σύνδεσμος για τον τύπο για να συμπληρώσετε. Αναθεώρηση αγώνα Αγώνας: ___________________________________________________ Απόσταση: ________________________________________________ Ημερομηνία: ______________ Στόχος αγώνα: ___________________________________________ Αποτέλεσμα αγώνα: ______________________________________________ Εκπαίδευση - Συνολικά το πρόγραμμα κατάρτισης σας σύμφωνα με το σχέδιο; Οποιοσδήποτε τύπος αποτυχίας; ______________________________________________________ ______________________________________________________ Τι θα επαναλάβετε στην εκπαίδευση την επόμενη φορά; ______________________________________________________ ______________________________________________________ Τι θα άλλαζες; ______________________________________________________ ______________________________________________________ Ημέρα αγώνα - Πώς ήταν η κατάσταση του καιρού (σε σύγκριση με το πού εκπαιδεύσατε); ______________________________________________________ Πώς ήταν το πρόγραμμα (σε σύγκριση με το πού εκπαιδευτήκατε); ______________________________________________________ Υπήρχαν κάποιοι τύποι ατυχημάτων ημέρας αγώνα; ______________________________________________________ Άλλες σημειώσεις: ______________________________________________________ Τι έκανες την ημέρα του αγώνα που λειτούργησε; ______________________________________________________ ______________________________________________________ Τι θα κάνατε διαφορετικά; ______________________________________________________ ______________________________________________________ Τι έμαθες? ______________________________________________________ ______________________________________________________ Ερώτηση: Τι έχετε ανακαλύψει για τον εαυτό σας / τον κόσμο / επιστήμη / υγεία και ευεξία πρόσφατα; Δείξτε την τάξη! Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ΜερίδιοΤιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.